Over Sublicasa

Wij zijn Tania Colman en François Thierie, eigenaars van Sublicasa.  Zelf hebben we jaren geleden de overstap gemaakt naar onze eigen firma. Na heel wat jaartjes bij een andere makelaar te hebben gewerkt merk je hoe agenten hun verkoop (lees commissie) belangrijker vonden in plaats van de perfecte match te vinden voor de koper.  De negatieve aspecten van woningen en hun regio werden niet besproken. En geloof me, altijd is wel een pro of contra die jij toch wel belangrijk vindt. 

We zijn bloedeerlijk in ons advies, wat niet iedereen altijd leuk vindt….  Maar DE beste investering voor onze klanten vinden is voor ons TOP prioriteit.

Bij Sublicasa geen loze quotes als ‘wij zijn marktleider’, ‘wij zijn nr 1’, ‘wij hebben het grootste aanbod’…
Onze methode is ‘out off the box’ te denken en voor jou de woning te vinden die 100% bij JOU past, zonder enige vorm van verkoopsdruk.  
We hebben een team van experts in hun vakgebied: denk aan advocaten, notarissen, interieurarchitecten en commerciële partners.

Onze website wordt dagelijks up to date gehouden zodat het aanbod en de prijzen altijd correct zijn.  Je aankoopproces verloopt volledig veilig op juridisch en financieel vlak EN je bespaart bovendien veel tijd en tonnen energie.

DOWNLOAD ONZE SMART GUIDE/AANKOOPGIDS
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ons droom appartement in Finestrat

Tania en Francois van Sublicasa hebben ons schitterend begeleid met de aankoop van ons droom appartement in Finestrat. Bij elke bezoek aan een potentieel appartement brachten ze de voordelen en nadelen van het appartement /regio in kaart. Wat ons veel vertrouwen gaf, we hadden niet het gevoel dat ze ons iets wilden verkopen. Ondertussen is ons appartement opgeleverd en kunnen we nog steeds terecht met al onze vragen. Beste Tania en Francois, we gaan jullie zeker aanraden aan onze omgeving en dit omwille van jullie deskundigheid, eerlijkheid, goede service... Van Harte bedankt voor alle hulp en we wensen jullie nog veel succes toe met Sublicasa.


Elly en Marc uit Melsbroek

Ms. Nameless
Add Your Stars
De service is subliem

Voor wie op zoek is naar een nieuwbouwappartement of -villa aan de Costa's, raad ik zeker Sublicasa aan! De service van Tania en haar man François is zoals hun naam het aangeeft: subliem. Ze begeleiden je van begin tot einde, geven heel eerlijke info door over prijzen en streek en blijven je - ook na oplevering woning - begeleiden en helpen met praktische zaken.


Dhr en Mevr A uit Liedekerke

Ms. Nameless
Add Your Stars
In een woord "geweldig"

Ontzettend positieve & professionele ervaring met François & Tania. De voorbereiding, de bezoeken ter plaatse en de afterservice zijn in een woord "geweldig". We zijn nog steeds enorm blij dat we jullie onder de arm hebben genomen voor ons project in Spanje! Toppers! Dank je!


Dhr en Mevr S uit Dendermonde

Ms. Nameless
Add Your Stars
Klantvriendelijke benadering

“Wij zijn heel blij dat wij bij de zoektocht naar onze Spaanse woning Sublicasa zijn tegengekomen. Tania en François zijn twee vakmensen, die al jaren in Spanje wonen, maar toch nog altijd dezelfde Vlaamse wortels hebben als wij. Zij kennen de Costa Blanca zoals geen ander, hebben het grote verlangen om alles te doen voor hun klanten en zijn pas tevreden als alle wensen van de klant ook inderdaad ingevuld worden. Zij stonden -en staan nog altijd- ter beschikking voor elke vraag die wij hadden. Het is dankzij hun inzet, stielkennis en klantvriendelijke benadering dat onze Spaanse droom in vervulling kan gaan.”


Dhr en Mevr O uit Hasselt

Ms. Nameless
Add Your Stars

Het gebrek bij makelaars aan eerlijke communicatie over de pro’s EN contra’s van woningen en hun regio heeft ons verbaasd. Ook krijgen we regelmatig van klanten te horen dat ze op internet woningen vinden die niet meer te koop zijn of dat de aangeboden prijzen helemaal niet kloppen!


Zo kan je nog wel uren zitten turen naar het aanbod van woningen maar wat klopt er eigenlijk wel? Je vraagt overal extra informatie met als gevolg dat je wordt overstelpt met telefoons en e-mails…om nog maar te zwijgen over bekwame en klantvriendelijke begeleiding.

Wij geloven heilig dat onze filosofie werkt. En die is simpel: wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. 

Klanten die zó tevreden zijn dat ze Sublicasa bij al hun vrienden en kennissen aanraden.


Hoe bereiken we dat?
Door steeds ervan uit te gaan hoe we zelf willen behandeld en begeleid worden bij de zoektocht naar een woning. 
Dankzij onze bewezen en innovatieve werkmethodes en onze focus op 100% klantsatisfactie ben je gegarandeerd van een uitstekende service, voor, tijdens en zelfs na het aankoopproces, denk maar aan onze Sublicasa Total Care aftersales dienst.

DOWNLOAD ONZE SMART GUIDE/AANKOOPGIDS

Mevr D

uit Zaventem

We waren al maanden in gesprek toen we via jou kochten. Jij doet dat heel goed: je bent geduldig, je luistert goed en je informeert je klanten zeer goed.  En… je bent niet pushy! Ook dat werd gewaardeerd.

Op vraag van RTL4 zijn we gefilmd en geïnterviewd.  

Dankzij onze werkwijze zijn we meermaals bekroond met prestigieuze internationale Awards waaronder:

"Beste Real Estate Agency Office Spain" (International Property Awards)
"Beste Real Estate Agent Spain" (International Property Awards)
“Best Luxury Real Estate Brokerage in Costa Blanca, Spain”, 2021+2022 (Luxury Lifestyle Awards)

Spain's Most Outstanding Luxury Real Estate Company, 2021 (Lux Life Awards)

null

null

null

null  null
  • Je krijgt een aangepast reëel aanbod van woningen die up to date zijn en 100% bij jou passen 
  • Pro’s en Con’s: transparante communicatie over regio, locatie, bouwheer en pand
  • We begeleiden je stap voor stap door het ganse proces
  • Je leert alles over de bijkomende kosten, legale formaliteiten en …
  • Bespaar tijd en tonnen energie met zoeken naar de juiste antwoorden
50%
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
Download GRATIS