Over Sublicasa

Waarom je bij ons dé woning vindt die 100% bij jou past

Tania Colman en François Thierie, aangenaam...

Ontmoet Tania Colman en François Thierie, de trotse eigenaren van Sublicasa. Na jarenlang te hebben gewerkt voor een andere makelaar, hebben we de sprong gewaagd en ons eigen vastgoedbedrijf opgericht in het prachtige Spanje. We wonen en werken hier met passie en toewijding.

Bij Sublicasa hebben we geleerd dat sommige makelaars hun verkoopcijfers belangrijker achten dan het vinden van de perfecte woning voor de koper. Maar wij geloven in een andere aanpak. Wij zijn transparant en eerlijk in ons advies, zelfs als het niet altijd de makkelijkste boodschap is. Onze hoogste prioriteit is het vinden van de beste investering voor onze klanten.

Bij ons geen verborgen agenda of onbesproken negatieve aspecten. We begrijpen dat er altijd voor- en nadelen zijn die voor jou van belang zijn. Daarom zullen we altijd openhartig zijn in ons advies, zodat jij de beste beslissing kunt nemen.

Ervaar de SUBLISERVICE van Sublicasa, waar eerlijkheid en klantgerichtheid de kern vormen van ons succes.

Ontdek de Unieke SUBLICASA Ervaring: Eerlijk, Persoonlijk en Professioneel!

Bij Sublicasa geen holle slogans als 'wij zijn de marktleider', 'wij zijn nummer 1' of 'wij hebben het grootste aanbod'... Wij geloven in een andere aanpak. Onze methode is creatief en vernieuwend, met als doel jou de woning te bieden die voor 100% bij JOU past, zonder enige vorm van verkoopsdruk.

Bij ons vind je geen verkooppraatjes, maar een team van experts in hun vakgebied. Van advocaten en notarissen tot interieurarchitecten en commerciële partners, wij hebben alle benodigde professionals in huis om jouw vastgoedervaring vlekkeloos te laten verlopen.

Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat het aanbod en de prijzen altijd accuraat zijn. Je kunt met een gerust hart je aankoopproces starten, wetende dat alles veilig en betrouwbaar verloopt op juridisch en financieel vlak. En het beste van alles? Je bespaart een hoop tijd en energie, terwijl wij het zware werk voor je doen.

Ervaar de unieke SUBLICASA ervaring en ontdek de kracht van eerlijkheid, persoonlijkheid en professionaliteit.

DOWNLOAD ONZE SMART GUIDE/AANKOOPGIDS

Wat anderen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ons droom appartement in Finestrat

Tania en Francois van Sublicasa hebben ons schitterend begeleid met de aankoop van ons droom appartement in Finestrat. Bij elke bezoek aan een potentieel appartement brachten ze de voordelen en nadelen van het appartement /regio in kaart. Wat ons veel vertrouwen gaf, we hadden niet het gevoel dat ze ons iets wilden verkopen. Ondertussen is ons appartement opgeleverd en kunnen we nog steeds terecht met al onze vragen. Beste Tania en Francois, we gaan jullie zeker aanraden aan onze omgeving en dit omwille van jullie deskundigheid, eerlijkheid, goede service... Van Harte bedankt voor alle hulp en we wensen jullie nog veel succes toe met Sublicasa.


Elly en Marc uit Melsbroek

Ms. Nameless
Add Your Stars
De service is subliem

Voor wie op zoek is naar een nieuwbouwappartement of -villa aan de Costa's, raad ik zeker Sublicasa aan! De service van Tania en haar man François is zoals hun naam het aangeeft: subliem. Ze begeleiden je van begin tot einde, geven heel eerlijke info door over prijzen en streek en blijven je - ook na oplevering woning - begeleiden en helpen met praktische zaken.


Dhr en Mevr A uit Liedekerke

Ms. Nameless
Add Your Stars
In een woord "geweldig"

Ontzettend positieve & professionele ervaring met François & Tania. De voorbereiding, de bezoeken ter plaatse en de afterservice zijn in een woord "geweldig". We zijn nog steeds enorm blij dat we jullie onder de arm hebben genomen voor ons project in Spanje! Toppers! Dank je!


Dhr en Mevr S uit Dendermonde

Ms. Nameless
Add Your Stars
Klantvriendelijke benadering

“Wij zijn heel blij dat wij bij de zoektocht naar onze Spaanse woning Sublicasa zijn tegengekomen. Tania en François zijn twee vakmensen, die al jaren in Spanje wonen, maar toch nog altijd dezelfde Vlaamse wortels hebben als wij. Zij kennen de Costa Blanca zoals geen ander, hebben het grote verlangen om alles te doen voor hun klanten en zijn pas tevreden als alle wensen van de klant ook inderdaad ingevuld worden. Zij stonden -en staan nog altijd- ter beschikking voor elke vraag die wij hadden. Het is dankzij hun inzet, stielkennis en klantvriendelijke benadering dat onze Spaanse droom in vervulling kan gaan.”


Dhr en Mevr O uit Hasselt

Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontdek de SUBLICASA Revolutie: Eerlijke en Klantvriendelijke Begeleiding

Bij SUBLICASA geloven we in eerlijke communicatie en transparantie. Het verbaast ons hoe weinig makelaars openlijk praten over zowel de voordelen als de nadelen van woningen en hun omgeving. Bovendien horen we regelmatig van onze klanten dat ze op internet woningen vinden die al verkocht zijn of dat de prijzen niet kloppen!

Je kunt urenlang zoeken naar woningen, maar wat is eigenlijk betrouwbaar? Je vraagt overal om extra informatie, waardoor je overspoeld wordt met telefoontjes en e-mails... En dan hebben we het nog niet eens over de beloofde deskundige en klantvriendelijke begeleiding.

Bij SUBLICASA doen we het anders. Wij staan voor eerlijke communicatie en begeleiding die gericht is op jouw wensen. Geen loze beloftes, maar transparantie en betrokkenheid. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste beslissing kunt nemen, zonder gedoe.

Ervaar de SUBLICASA revolutie en ontdek hoe het ook kan: eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Onze doelstelling

Word een SUBLICASA ambassadeur: Ervaar Onze Uitzonderlijke Klantenservice

Bij SUBLICASA geloven we sterk in het creëren van ambassadeurs onder onze klanten. We streven ernaar om jou dezelfde behandeling en begeleiding te geven die we zelf zouden willen ontvangen bij het zoeken naar een woning.

Hoe bereiken we dit? Met onze bewezen en innovatieve werkwijze, gericht op 100% klanttevredenheid. Vanaf het allereerste contact tot ver na de aankoop, staan we voor je klaar met onze SUBLICASA Total Care aftersales service.

Bij SUBLICASA geniet je van een uitstekende service, persoonlijke aandacht en een team dat altijd voor je klaarstaat. We zijn er trots op dat onze klanten zo tevreden zijn dat ze ons aanbevelen bij al hun vrienden en kennissen.

Ontdek zelf waarom onze klantenservice uniek is en word een SUBLICASA ambassadeur!

DOWNLOAD ONZE SMART GUIDE/AANKOOPGIDS

Mevr D

uit Zaventem

Geduldig, en informeert zeer goed

We waren al maanden in gesprek toen we via jou kochten. Jij doet dat heel goed: je bent geduldig, je luistert goed en je informeert je klanten zeer goed.  En… je bent niet pushy! Ook dat werd gewaardeerd.

Op vraag van RTL4 zijn we gefilmd en geïnterviewd.  

Dankzij onze werkwijze zijn we meermaals bekroond met prestigieuze internationale Awards waaronder:

"Beste Real Estate Agency Office Spain" (International Property Awards)
"Beste Real Estate Agent Spain" (International Property Awards)
“Best Luxury Real Estate Brokerage in Costa Blanca, Spain”, 2021+2022 (Luxury Lifestyle Awards)

Spain's Most Outstanding Luxury Real Estate Company, 2021 (Lux Life Awards)

Best Luxury Independent Real Estate Brokerage Costa Blanca, Spain (Luxury Lifestyle Awards)

null

null

null

null

null  null

DOWNLOAD ONZE SMART GUIDE/AANKOOPGIDS

  • Je krijgt een aangepast reëel aanbod van woningen die up to date zijn en 100% bij jou passen 
  • Pro’s en Con’s: transparante communicatie over regio, locatie, bouwheer en pand
  • We begeleiden je stap voor stap door het ganse proces
  • Je leert alles over de bijkomende kosten, legale formaliteiten en …
  • Bespaar tijd en tonnen energie met zoeken naar de juiste antwoorden
50%
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
Download GRATIS